DORA 2022.

Večeras u Opatiji uz direktan televizijski prijenos na HTV1: ČETRNAEST KANDIDATA U IZBORU ZA HRVATSKOG PREDSTAVNIKA ZA PJESMU EUROVIZIJE

Večerašnji pobjednik će uz prestižnu statuu Dore osvojiti i put u Torino gdje će na Eurosongu 2022. braniti boje Hrvatske

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA
Dora 2022.

Dora 2022.


Dora 2022. - izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije održat će se večeras s početkom u 20.10 sati u Opatiji na pozornici sportske dvorane "Marino Cvetković", uz direktan televizijski i radijski prijenos, a organizatori su omogućili i praćenje putem digitalnih platformi. Četrnaest najboljih pjesama i njihovih izvođača borit će se za prestižnu statuu Dore, koja će pobjedniku donijeti put u Torino gdje će na Eurosongu 2022. braniti boje Hrvatske. Prema najavi s HRT-a, kroz natjecanje i spektakularni show program publiku će voditi mlade voditeljice Elizabeta Brodić i Franka Batelić Ćorluka u društvu iskusnog voditelja Duška Ćurlića.

Izvođači će nastupiti sljedećim redom: Mila Elegović "Ljubav", Mia Negovetić "Forgive Me" (Oprosti), Marko Bošnjak "Moli za nas", Jessa "My Next Mistake", Zdenka Kovačiček "Stay On The Bright Side", Tina Vukov "Hideout", Roko Vušković "Malo kasnije", Bernarda "Here For Love", Eric Vidović "I Found You", ToMa "In The Darkness", Elis Lovrić "No War", Ella Orešković "If You Go Away", Tia "Voli me do neba", Mia Dimšić "Guilty Pleasure".

- Četrnaest pjesama, 23. Dora, ponovno Opatija, 19. veljače, prijenos uživo u 20.10 na HTV1 i prijenos na Drugom programu Hrvatskog radija. Gledajte, uživajte, zovite za svoje favorite. Tko vam se svidi taj može i pobijediti, kazao je voditelj projekta Tomislav Štengl. Na ovogodišnjoj Dori možete očekivati, kaže, modernu produkciju, soul, konceptualne nastupe, dance.

Uz glasanje iz deset HRT-ovih centara, publika može glasati telefonom ili SMS-om. Gledatelji i slušatelji Doru će moći pratiti u televizijskom prijenosu uživo u 20.10 na HTV1 i Drugom programu Hrvatskog radija, uživo se Dora može pratiti na platformi HRTi, kao i na YouTube kanalu HRT-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter