u organizaciji OKUD-a "Istra"

U ponedjeljak počinje Međunarodna ljetna akademija harmonike

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Ljetna akademija harmonike vraća se u Pulu, i to 28. godinu zaredom.

Taj renomirani događaj okuplja entuzijaste harmonike iz cijelog svijeta na tjedan dana učenja i glazbenog istraživanja, a održat će se od 8. do 13. srpnja u organizaciji OKUD-a "Istra".

?Ljetna akademija harmonike u Puli nudi priliku harmonikašima svih razina da unaprijede svoje vještine i prošire svoje glazbene horizonte. Pod vodstvom uglednih predavača i međunarodno priznatih virtuoza na harmonici, sudionici će imati priliku  sudjelovati u intenzivnim radionicama, individualnoj nastavi i koncertnim nastupima.

Ovogodišnji program sadržava raznolik raspon tema, uključujući tehničku dotjeranost, interpretaciju, sviranje u ansamblu i drugo.

Sudionici će imati priliku istražiti različite glazbene žanrove; od klasičnog do suvremenog te proširiti svoj repertoar. Vođen predavačima i renomiranim izvođačima, program je osmišljen kako bi zadovoljio sve razine stručnosti.

Ovogodišnji predavači su: Mie Miki, Mateja Zenzerović, Veli Kujala i Miran Vaupotić, a više informacija dostupno je na poveznici.


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater