MEGASPEKTAKL

Svjetska megazvijezda Dua Lipa večeras nastupa u Puli. Donosimo detaljan popis što je dozvoljeno posjetiteljima da unesu u Arenu

| Autor: Glas Istre
(Foto @dualipa Instagram)

(Foto @dualipa Instagram)


Došao je dan koji se dugo čekao - svjetska senzacija Dua Lipa večeras u 20 sati nastupa u pulskoj Areni! Autorica hitova "New Rules", "Levitating" i "One Kiss" i dobitnica triju prestižnih glazbenih nagrada Grammy otvara bogato koncertno ljeto na najljepšoj jadranskoj pozornici.

Vrata Arene otvaraju se za posjetitelje danas u 19 sati, a kako javljaju organizatori iz NuCoast Concerts Croatia, ovo je popis stvari koje su dozvoljene, tj. smiju se unijeti u Arenu na koncert. Tako će posjetiteljima biti dopušteno u Arenu večeras unijeti prozirnu torbu ili ruksak ne veći od 30x15x30 centimetara,  prozirnu vrećicu sa zatvaračem ili slično ne veće zapremnine od 3,7 litara, torbicu ne veću od 12x17 centimetara, ili torbu za pelene ako je posjetitelj u pratnji djeteta za koje se nosi torba.

Inače, Dua Lipa je krenula na turneju kojom promovira album "Radical Optimism" koji je izašao 3. svibnja, a započela ju je u Berlinu, dok je Pula druga stanica.

Prožet energijom Duinog rodnog grada Londona, stav albuma utjelovljuje sirovost, iskrenost, samopouzdanje i slobodu Britpopa devedesetih. Radical Optimism vodi slušatelje u sanjivi pop svijet koji je lirski neumoljiv, zvučno oslobađajuć i bogat muzikalnošću. Nastao je u suradnji s timom koji uključuje Caroline Ailin, Dannyja L. Harlea, Tobiasa Jesso Jr. i Kevina Parkera.

Cijena ulaznica od 79 eura naviše nije zaustavila brojne obožavatelje, pa su ulaznice "planule" u rekordnom roku, a grad već danima vrvi posjetiteljima koji nestrpljivo iščekuju nastup megazvijezde.

Dua i iznajmljivačima donosi dobru zaradu - prije mjesec dana na platformi Booking.com cijene smještaja u Puli za ovaj vikend su bile i do šezdeset posto veće nego inače u ovom razdoblju, a 94 posto dostupnih smještaja bilo je popunjeno. Tako su se apartmani, kojih je bilo najviše u ponudi, mogli rezervirati po cijeni od 120 do 450 eura za dvije osobe, dok je najviše bilo onih u rangu od 180 do 330 eura.

Uz Dua Lipu, Arena će ove sezone ugostiti i druga velika imena poput Avril Lavigne, Simple Minds, Lenny Kravitz, Jason Derulo i Andrea Bocelli.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter