U suradnji s Gradom Pulom Burger festival, nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, prvi put stiže u Pulu. Sve je spremno i u Titovom parku upravo se obavljaju završne pripreme. Start je sutra (petak) u 18 sati, i tako će biti svaki dan od 12. do 28. kolovoza. Radno vrijeme je do 24 sata.
U parku će se moći naći pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, uz odličan odabir glazbe lokalnih DJ-a, što je jamstvo dobre zabave s obitelji ili prijateljima, a odlična ponuda koktela, vina, domaćih rakija i piva upotpunit će gastro doživljaj.
El Toro BBQ Burger
Posjetitelje na festivalu očekuje niz zanimljivih okusno mirisnih kombinacija, a stižu, osim ekipa iz Zagreba, i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković gost je Instituta za burgere, a zasigurno će pripremati prave delicije. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati.
Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike, a prvi put se pridružuje i 4 Burgers s potpuno novim konceptom kojeg će Puljani i njihovi gosti imati prilike kušati - smash burgerima. Chef’s Burgers sjajan je koncept s dodirom tradicionalnih okusa, koje vješto kombinira mladi food entuzijast Ivan Badžek.
Jedan od burgera ekipe iz Zadra
Glazbeni program preuzimaju lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, DJ Kool5, Mr. M, DJ Tricky D i mnogi drugi, a bit će tu za svakoga ponešto, od funka do popa.
Osim raznovrsnih okusa i kombinacija burgera u Pulu stiže i pravi "čarobnjak" za slastice Robert Hromalić, koji je svoje vještine stekao u Parizu, na svjetski poznatoj kulinarskoj školi Ferrandi. U ponudi će se, osim tostiranog sladoleda, koji je nedavno oduševio Zagrepčane, naći i craft sladoledni okusi, od kojih je jedan u potpunosti vegetarijanski.
Burger Mate Jankovića
Kreativna agencija Kokoš ili jaje, inače autor već renomiranog Fuliranja i Burger Festivala, do sada je surađivala s više od 30 food brandova iz Istre te vjeruju da se ponudom burgera može odlično uklopiti uz poštivanje najviših standarda ugostiteljstva.