najbolja cura na svijetu

Kako, zašto, Ona: Sve što želim reći

| Autor: Igor Zenzerović
Cura iz snova (Snimio Igor Zenzerović)

Cura iz snova (Snimio Igor Zenzerović)

Topla, ugodna prostorija, mnoštvo ljudi i vesela atmosfera bila je i toga dana u Kampanjoli povodom još jednog kviza. No, umjesto da razmišljam o tome kako izgleda grb Omana, koji košarkaš je osvojio Oscara ili koji je kemijski element posljednji otkriven, pitanja koja su me mučila bila su: Kako se zove ova cura u šanku? Hoće li me pogledati? Imam li šanse? Nisam bio lijen, raspitao sam se i doznao barem to ime koje mi od tada ne izlazi iz glave: Darija. Nisam bio lijen ali niti hrabar te osim interesa kojeg sam otkrio Saši "Saletu", drugo poduzeo - nisam.

(Snimio Igor Zenzerović)Ljepotica (Snimio Igor Zenzerović)

Sve do tople noći krajem srpnja, kada se kod prije spomenutog Saleta odvila fešta povodom prekrasnog događaja - rodila se mala Olivera. Prekrasno ali ne i ono što je meni tu večer obilježilo. Naime, saznao sam, preko već previše puta spomenutog Saleta kako interes nije jednostran, primijećen sam! Daljnja interakcija prebačena je na društvene mreže i ta divna cura uzela je stvar u svoje ruke i natjerala me na ono što sam svim srcem htio - da odemo na dejt. Od Bala, preko Savudrije, Trsta i Ljubljane do baze u Puli, ljepše trenutke nisam mogao poželjeti i ostvarilo se ono o čemu sam sanjario još one kvizaške večeri u Savičenti.

Zašto je to tako, lako je reći. Svojim savršenim izgledom me privukla, šarmom osvojila a svime ostalim pokazala da se ovakva žena ne pušta. I nisam, niti neću. Bilo da se radi o fantastičnom izboru reelova, groznim pun-ovima, nevjerojatnom oku za uređenje doma, nadrealnim kulinarskim vještinama, sjajnom ukusu za glazbu, sposobnosti da zaspe i tokom najboljeg filma, duhovitosti bez premca, nježnosti kakve nisam poznavao ili onome o čemu se ne može pisati jer riječi za to nisam pronašao, ona je razlog zbog kojeg je svaki dan bolji a ja pun energije da budem na razini koju zaslužuje.

(Snimio Igor Zenzerović)Autor teksta i Maci smiješe se najdražoj gošći (Snimila Darija Milotić)

Bejb, kaže ona meni a ja slušam. Jer znam da će me iznenaditi, da će mi biti drago pristati i da će nama biti bolje. Dobro pamtim ali neke gluposti se ne mogu sjetiti. Nevjerojatno. Kao što je nevjerojatno kako je zdušno prihvaćena među mojim prijateljima koji bi me već sada mijenjali za nju. Boli, stvarno da. Ali razumijem.

(Snimio Igor Zenzerović)Nakon druženja na kojem je bila zvijezda (Snimio Igor Zenzerović)

Često je pitam kad smo kod mene: "Hoćeš doći opet?" Ona se smije, odgovara sarkastično, pa popusti i kaže "Hoću." Tako kratka riječ koja rezultira tako velikim veseljem. Ona misli da se ja šalim, pa zaboga što je ispitujem ono što se podrazumijeva. E pa ništa se ne podrazumijeva, nisam lud da je prihvatim zdravo za gotovo. Bila bi to velika greška.

(Snimio Igor Zenzerović)Prva zajednička, prije paljenja pusta (Snimila Darija Milotić)

163 dana su prošla otkako smo prvi puta bili nasamo i sve što želim je još. Znam da to želi i ona, a to je najljepše od svega. "Divno je nekome biti nešto" sladunjavo pjeva Latino ali ja znam i kome i što. A tek je početak.

(Snimio Igor Zenzerović)Sretni (Snimila Darija Milotić)

Podijeli: Facebook Twiter