Ponude do 19. listopada

PULA: KORONA NEĆE OMESTI PROSINAC U GRADU

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
Arhiva G. I.

Arhiva G. I.


Usprkos pandemiji covida-19, manifestacija Prosinac u gradu, koju organizira Pula Film Festival, ipak će se održati, no još nije poznato u kakvom obliku i obujmu. Gordana Restović, direktorica javne ustanove Pula Film Festivala, kaže da još uvijek traju dogovori sa Stožerom civilne zaštite i Zavodom za javno zdravstvo Istarske županije kako bi se pri organizaciji manifestacije ispoštovale sve epidemiološke mjere.

- S nekim smo uobičajenim aktivnostima krenuli pa smo prošli tjedan objavili javni poziv za prikupljanje informacija od samostalnih organizatora raznih događanja kako bismo ih uvrstili u manifestaciju. Planiramo objaviti javni natječaj za najam kućica, ali očekujemo da ćemo početkom sljedećeg tjedna imati više informacija te o svemu detaljnije i cjelovitije izvijestiti, veli Restović.

Još nije poznato ni hoće li i gdje biti postavljeno klizalište. O tome je još prerano govoriti, još nije donesen ni program, veli Ivan Glušac, direktor Pula Sporta.

Dakle, manifestacija će se održati, makar i u reduciranom obliku: Pula Film Festival počeo je prikupljati ponude organizatora kulturno-zabavnog programa, a one su primaju do 19. listopada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter