NA TERENU VEĆ U 5 SATI

ODVOZ SMEĆA I ODRŽAVANJE KANALIZACIJE NE SMIJU STATI NI U DOBA KORONE Nema razgovora, nema zadržavanja, na kamion i vozi!

| Autor: Zvjezdan STRAHINJA
Kamioni za otpad izlaze već u pet ujutro pa smeće ne zaboravite iznijeti večer prije (Milivoj MIJOŠEK)

Kamioni za otpad izlaze već u pet ujutro pa smeće ne zaboravite iznijeti večer prije (Milivoj MIJOŠEK)


Posade kamiona iz radne jedinice odvoza komunalnog otpada, otkako je uvedena reorganizacija rada u skladu s mjerama za sprječavanje širenja zaraze, na posao stižu u razmacima od po 20 minuta. Čak im se i radni nalozi ostavljaju na posebna mjesta da bi fizičkih kontakata bilo što manje

Da bi kontakt s građanima bio što manji u ovo virusno doba, kamioni za odvoz komunalnog otpada na Puljštini izlaze već u pet ujutro s Valmada, pa i ranije. Tako se sada, više nego ikada prije, pokazuje važnim da se korisnici Herculaneinih usluga pridržavaju uputa pa iznesu posude večer prije. Ranoranioci bi se u suprotnom, kada jutrom iziđu na ulicu s kantom, mogli iznenaditi da su škovace već odavno pošle za Kaštijun.

Otpad se mora odvesti s kućnog praga, usluga odvoza ne smije stati ni u epidemiji koronavirusa. Ali, zato se mjere zaštite i preventive moraju dignuti na posebnu razinu. Za početak, svaki se kontakt u gradskom komunalnom poduzeću Pula Herculanea, i s građanima i s kolegama, nastoji svesti na najmanju moguću mjeru.

Tako posade kamiona iz radne jedinice odvoza komunalnog otpada, otkako je uvedena reorganizacija rada u skladu s mjerama za sprječavanje širenja zaraze, na posao stižu u razmacima od po 20 minuta. Nema zadržavanja, nema grupiranja, odmah se skače na kamion i kreće na teren. I radni nalozi ostavljaju im se na posebno određena mjesta.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter