BOLJI UVJETI

Grad Pula ljetos je uložio 170 tisuća kuna u tri predškolske ustanove

| Autor: Duška PALIBRK
(Ilustracija/Pixabay)

(Ilustracija/Pixabay)


Oko 170 tisuća kuna uloženo je ovog ljeta u redovno održavanje svih triju predškolskih ustanova u vlasništvu Grada Pule. Od toga, u objektima Dječjih vrtića Pula odrađeni su radovi vrijedni gotovo 54 tisuće kuna, u Malom svijetu 30 tisuća, a u Rin Tin Tinu završavaju se manji zahvati okvirne vrijednosti 40 tisuća kuna.

U Dječjim vrtićima Pula s 20.000 kuna opremili su čajnu kuhinju, nabavili stolove, stolice i ostali inventar za program "Vrtić na moru". U PO Veli Vrh postavljena je nadstrešnica za 120.000 kuna, a za vrtić na Kaštanjeru nabavljena vatrodojavna oprema, vrijedna 33.850 kuna, čija je ugradnja u završnoj fazi. Radovi su počeli tek u kolovozu, čekalo se da se vrtić zatvori, da djeca nisu u zgradi.

U vrtiću Vjeverica, u sklopu ustanove Mali svijet, još traju radovi, bojanje zidova i sređivanje parketa, nabava namještaja, sve skupa okvirne vrijednosti 30 tisuća kuna.

Manjih popravaka i ličenja zidova bilo je i u Rin Tin Tinu, a do kraja ovog mjeseca trebale bi biti zamijenjene trakaste zavjese u skupini Delfini, saniran plafon i djelomično oličen prostor skupine Pinguino te zamijenjena tri vodokotlića u zgradi PV Giardini, navode iz gradske uprave.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter