Rabac Open Air

Circus in the City je ponovno u gradu


Rabac Open Air u grad je doveo cirkus, a u petak stiže energični Beyonce Tribute Bend i još pregršt dobre zabave

Tražite li zabavu do kraja tjedna stvarno nemate težak posao. Naime, Rabac Open Air u punom je jeku i svojim posjetiteljima nudi pregršt zabavnog sadržaja. Od akrobatskih performansa, koncerta domaćih kantautora, edukativnog razgleda starog grada Labina, glazbe na šetnici, svjetskih filmskih hitova do tribute benda američke R&B kraljice, sve to ovaj tjedan pruža festival Rabac Open Air.

Jučer se tako u grad ponovno vratio cirkus, točnije program Circus in the City i sa sobom u Rabac doveo akrobate i žonglere koji su posjetitelje kod svjetionika ispod Valamar Sanfior Hotela & Case nasmijavali do suza. Utorak u Rapcu obilježila je vesela festivalska atmosfera, uz mnoštvo okupljenih domaćih i stranih gostiju, djece i odraslih, koji su na jastučićima uz binu i na ležaljkama pozorno pratili cabaret show. Fantastične majstorije i trikovi u izvedbi plesačice na svili, smiješnog monociklista, djevojke s obručem kao i zajednička točka žongliranja petero cirkusanata zaslužili su gromoglasni pljesak i ovacije. Ako ste propustili ovaj veseli disco show, ne brinite, vesela cirkusantska družina na festivalu nastupa svakog utorka sve do 14. kolovoza.

"Prošle smo godine uistinu uživali nastupati pred publikom u Rapcu i jako nas veseli što i ove godine imamo priliku nastupiti na festivalu. Pozivamo sve domaće i strane posjetitelje da nam se pridruže, pripremili smo nove akrobacije i puno veselja i zabave te pravu disco circus animaciju u stilu groznice subotnje večeri“, istaknula je Irena Boljunčić Gracin, voditeljica Udruge Čarobnjakov šešir iz Pule, programskog partnera festivala.

Što se tiče filmskog programa, u petak u parku između Valamar Sanfior Hotela & Case te šetnice Lungomare najmlađi, ali i oni nešto stariji, moći će se zabaviti uz animirani hit Coco. A ako vam je do dobre glazbe, večeras (25. 7.) kod svjetionika nastupit će domaćima dobro poznati, Franko Krajcar i Indivia Band. Oni željni klupske zabave u petak neće morati puno razmišljati jer u Sundance Beach Club dolazi Beyonce Tribute Band. Crazy in Love, Single Ladies, Love On Top i Run The World (Girls) samo su neki od hitova uz koje će te se moći dobro naplesati i u stilu uploviti u veseli ljetni vikend.

Program za vikend sigurno će biti zanimljiv obiteljima. Naime, u subotu (28. 7.) u sklopu Istra Inspirita, djecu možete povesti na potragu za skrivenim blagom uz pratnju vesele bande pirata, a u nedjelju na Bal princeza gdje će moći upoznati princa i princezu, fotografirati se s omiljenim likovima iz crtanih filmova te uživati u raznim zabavnim zonama kao što su dress up (facepainting, tattoo, frizura i manikura), Friendly Giant, foto i slatki kutak. I Istra Inspirit i Bal princeza održat će se u parku ispred hotela Valamar Sanfior Hotel & Casa.

Sve detalje i novosti o Rabac Open Air festivalu mogu se pronaći na www.rabacopenair.com te na službenoj Facebook stranici festivala i Instagramu. (GI)

 

 

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter