što je meni ovo trebalo?

VIDEO / YouTuber tvrdi da se u centru Pule nalazi najgori restoran u Hrvatskoj: "Ovo je uvreda zdravom razumu! Ćevapi su puni dlačica i pepela, ajvar ima okus truleži..."

| Autor: Glas Istre
(Foto: Youtube, Arhiva Glasa Istre)

(Foto: Youtube, Arhiva Glasa Istre)


"Ono što mene fascinira je da u samom centru Pule, u turističkoj zoni, ovakav restoran još posluje, da ovdje nitko nije reagirao, da se ovakva hrana nudi i prodaje turistima. Od gradonačelnika, novinara, ova kvaliteta, ova izvedba, ovakvi ćevapi, ovakav rižoto... Ovo stvara krivu sliku o gastronomskoj ponudi cijele Hrvatske, u Istri se može odlično jesti, a ovo je uvreda zdravom razumu... Ovo nije turistička zamka, ovo je turistička prevara i sramota za hrvatsko ugostiteljstvo"

Poznati youtuber Miroslav Mirković ovako je u svojoj emisiji "Gastro tražilica" ocijenio pulski restoran "Nonno", nije jedini, ovo mjesto poznato je po tome što nosi "neslavnu" titulu najgore ocijenjenog restorana u Hrvatskoj, na Googlu ima ocjenu 1,4, dok se na portalu TripAdvisor nalazi na posljednjem mjestu.

O ovom restoranu Glas Istre je već pisao, a na meti nezadovoljnih turista nalazi se već godinama. Osim što je hrana nejestiva, u njemu se toleriralo sramotno i necivilizirano ponašanje, a također se komentiralo i kako gazdarica "terorizira" svoje osoblje ispred gostiju.

Kao što je youtuber i sam naveo, rijetko odlazi u loše restorane, ali za "Nonno" je dobio toliko prijava da ga jednostavno nije mogao zaobići. 

Kakvi su bili ćevapi u lepinji, rižoto s kozicama i špageti bolonjez iz najgoreg restorana u Hrvatskoj možete pogledati u videu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter