"Dođi u kvart – Vieni nel quartiere"

Ove subote na Valdebeku pregršt sadržaja za velike i male. Od lutkarske predstave i svirke do sportskih aktivnosti

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Manifestacija koja je prošle godine polučila izvrsne rezultate ove subote, 21. rujna, priredit će kulturne, zabavne i sportske programe na Valdebeku. Igralište Olimpija imat će pregršt sadržaja za građane u periodu od 10 do 15 sati.

Cjelodnevni sportski program ponudit će Decathlon i Rugby klub Arena sa svojom interaktivnom prezentacijom sportskih rekvizita i aktivnosti. U 10:00 sati održat će se škola rolanja s naglaskom na ravnotežu i koordinaciju kroz koju će se prikazati razni trikovi i igre pod vodstvom Rolanje Pula Inline. Udruga Puppeta sa svojim programom počinje također u 10 sati odnosno s lutkarskom radionicom gdje će dijete moći pomoću kalupa lutke samostalno ukrasiti lutku i dodati joj osobine koje nedostaju.

U suradnji s Istarskim narodnim kazalištem na Valdebek stiže i predstava u 11:00 sati, Mistero Buffo, koja je nastala prema djelu talijanskog nobelovca Darija Foa, a izvodi ju Valter Roša. Ujedno, u 11 sati Kickboxing klub Planet sport i Taekwondo klub Istra predstavit će svoje borilačke vještine. U 11:30 sati Gradska knjižnica i čitaonica Pula kroz obiteljsku pričaonicu "Mali ljudi, veliki snovi" ispričat će nam priču o životu izvanredne meksičke umjetnice Fride Kahlo.

U 12 sati Teniski klub Game imat će ogledni sat, a ABoriginal predstavit će breakdance tehnike kroz svoj nastup i plesnu radionicu. Nakon njih slijede Valdosi koji će održati otvoreni sat funkcionalnog treninga.

U 13 sati Art studio Pula održat će umjetničku radionicu za djecu i odrasle gdje će sudionici dekorirati keramičke posude mozaikom. U 13:30 sati atmosferu će upotpuniti ulični bend s četiri saksofona i bubnjevima – Techno Vikings. Cjelodnevnu ugostiteljsku ponudu pružat će Food truck sa slanim jelima te Frosty bike sa slatkim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter