trodnevni događaj

Valdebek Cup uz dobar nogomet, basket turnir i Alena Vitasovića, a sve za Valenta Hrvatina

| Autor: Doria Mohorović
(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)

(Snimio Duško Marušić Čiči/Glas Istre)


Krajem ovog tjedna započinje dugoočekivani malonogometni turnir 5. Valdebek Cup, koji će se u sportsko-rekreacijskoj zoni "Olimpija" održati od 2. do 4. kolovoza. Na trodnevnom događaju humanitarnog karaktera, sredstva će se prikupljati za Valenta Hrvatina, člana Udruge cerebralne paralize Istarske županije koji je nedavno pretrpio infarkt leđne moždine. Uz dobru igru, neće nedostajati ni zabave.

Nastupit će tu Alen Vitasović i Lima Len, koji će izvesti svoj istarski ljetni hit "Brajde", na harmonici će za okupljene svirati Ivan Licul, a za dobru zabavu pobrinut će se i DJ-evi. Kako saznajemo od jednog od organizatora Davida Cerina, prijave su završene - za seniorski turnir prijavljeno je čak 16 ekipa, za veteranski šest, a zanimljivo je da je interes bio i puno veći no što ima mjesta.

Otvorenje je zakazano za ovaj petak, 2. kolovoza, s početkom u 18 sati seniorskim djelom turnira gdje će snage odmjeriti sudionici skupina A i B, a istovremeno će se predstaviti najmlađi sudionici programa u sklopu dječjeg turnira U11. Posjetitelje i igrače zabavljat će DJ Gross. Dan nakon, u subotu, održat će se razigravanje po skupinama C i D te basket turnir 3x3.

Atmosferu će od 18 sati zagrijavati DJ Gross, a od 22 i 30 mladi harmonikaš Ivan Licul plus gost iznenađenja. U nedjelju se održava završnica malonogometnog turnira - seniorski i veteranski turnir i dječja utrka. Oko 23 sati dodjelit će se nagrade, a nakon toga slijedi prava fešta uz Alena Vitasovića, bend i Lima Lena. Prije njih nastupit će DJ Jeffix. Prodavat će se majice s turnira, i sve što se proda usmjerit će se za njegovo liječenje.

Turnir organizira MNE Valdebek uz pomoć MO Valdebeka i NK Valdebeka, a kako nam je rekao Cerin, ove se godine nadaju oboriti rekord po posjećenosti.

- Prošle godine je bilo baš puno ljudi, ali nadam se da ćemo ove godine premašit rekordnu 2019. godinu kad je bilo baš najviše posjetitelja. Nadam se da će ljudi doći vidjeti, pojesti, popiti, uživati u nogomet.

Bit će tu napuhanci za djecu, dječja utrka, bit će sladoledi, kokice, palačinke, svega. Pozivamo sve ljude da dođu u što većem broju, da se zabavimo, da skupo uživamo i da sve prođe u najboljem redu bez nikakvih ekscesa, poručio je Cerin.

(Foto MNE Valdebek)(Foto Valdebek Cup)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter