malo je slobodnih mjesta

U tijeku prijave za 8. Rock camp Pula

| Autor: Tea Tidić
S prošlogodišnjeg koncerta (Snimila Jelena Milović)

S prošlogodišnjeg koncerta (Snimila Jelena Milović)


U tijeku su prijave na 8. Rock camp Pula, koji će se održati od 26. srpnja do 2. kolovoza te se zainteresirani mogu prijaviti do 20. srpnja za radionice gitare, bas gitare, klavira, pjevanja, bubnjeva i saksofona.

Mjesta se brzo popunjavaju te je ostalo još malo slobodnih mjesta za bubanj, klavir, bas gitaru i saksofon. Ove godine će se Rock camp održavati u prostorijama Studentskog doma, a završni koncert polaznika bit će 1. kolovoza na Portarati.

Rock Camp Pula pokrenut je 2017. godine s ciljem edukacije mladih rock glazbenika. Namijenjen je osobama koje već imaju podlogu vladanja nekim glazbenim instrumentom te se može nazvati usavršavanjem glazbenoga znanja, iako je i mnogo više od toga.

Kroz brojne radionice polaznici usavršavaju sviranje instrumenata koji se koriste u rock glazbi poput gitare, bas gitare, klavira/sinta, bubnja, saksofona te pjevanja, a uz to mogu prisustvovati i razmjenjivati iskustva na brojnim jam sessionima koji će se odvijati na različitim lokacijama u gradu. Više informacija može se naći na www.rockcamppula.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter