bolt

Prvi u Hrvatskoj: Pulskim ulicama odsad se možete voziti na još jedan eko način

| Autor: Glas Istre
(Foto Val grupa)

(Foto Val grupa)


Nakon nedavnog predstavljanja usluge najma e-romobila u Puli, Bolt je dodatno proširio svoje usluge postavljanjem 60 e-bicikala u Puli, s ciljem povećanja njihovog broja u narednim danima.

Boltova usluga najma e-bicikala prva je takve vrste u Hrvatskoj, a otključavanje e-bicikala skeniranjem QR koda bit će besplatno, dok će cijena korištenja iznositi 30 centi po minuti, kao i kod e-romobila.

"Nakon što smo nedavno u Puli predstavili uslugu e-romobila, koja je u samo 22 dana rezultirala s gotovo 9.000 odvoženih kilometara i preko 1.000 korisnika, vjerujemo da će i e-bicikli biti jednako popularni među Puležanima koji su prepoznali praktičnost i održivost alternativnih oblika prijevoza.

Ova usluga predstavlja sljedeći korak u poticanju ljudi na odabir održivog načina prijevoza umjesto vožnje osobnim automobilom koji često zna biti skuplji i sporiji, posebice u vrijeme turističke sezone. E-bicikli također pružaju odličnu alternativu za one koji se osjećaju ugodnije pri korištenju bicikla i inače ne koriste romobile", izjavio je Fabijan Popović, menadžer za javne politike u Boltu za Adria regiju.a. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter