"glazba i grad 2024."

Trg Portaratu preplavit će žuto zelene boje stotinjak Pulskih mažoretkinja

| Autor: Glas Istre
(Foto: SAKUD Pula)

(Foto: SAKUD Pula)


Na Trgu Portarata u subotu, 06. srpnja s početkom u 20.30 sati u sklopu programa "Glazba i grad 2024" nastupat će Pulske mažoretkinje i njihove gošće Barbanske mažoretkinje.

- U rano večernjim satima Trg Portaratu preplavit će žuto zelene boje Pulskih mažoretkinja. Stotinjak djevojaka uzrasta od 5 do 20 godina predstavit će se s koreografijama koje su spremale cijelu godinu i s kojima su na mnogim nastupima i natjecanjima osvojile srca publike ali i mnogobrojne medalje.

Pulske mažoretkinje već 30 godina predstavljaju svoj Grad u Hrvatskoj i inozemstvu i ponosno nose njegove boje, a njihova iduća destinacije je Češka (Prag) u kojoj će za mjesec dana ponovo svojim plesom predstavljati Pulu u najljepšem svjetlu. Djevojke su na ovogodišnjem Državnom prvenstvu mažoretkinja osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju u juniorskoj konkurenciji, dok su kadetkinje zauzele visoko 4.mjesto. Uz Pulske mažoretkinje nastupit će i njihove kolegice Barbanske mažoretkinje, prenose organizatori 

Organizator programa je SAKUD Pula, a suorganizator Udruga Pulske mažoretkinje. Pokrovitelji programa su Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter