spremnici za otpad

Zadnja od pet lokacija: Evo koliko će još biti na snazi privremena regulacija na Trgu kralja Tomislava

| Autor: Jelena Milović
(Snimila Jelena Milović)

(Snimila Jelena Milović)


U posljednjih 15 dana postavljeno je čak pet spremnika za selektivno prikupljanje, na četiri pulske lokacije. Jučer se započelo s radovima na postavljanju spremnika na zadnjoj, petoj predviđenoj lokaciji - parkiralištu Trga kralja Tomislava u Puli, čime će ukupni broj spremnika koji su postavljeni u ovom periodu biti šest.

Lokacija na kojem će se postaviti spremnici je ograđena, a u jutarnjim satima, kada smo jučer mjesto i obišli, radovi samo što nisu započeli. U međuvremenu obišli smo već postavljene spremnike u Palladiovoj ulici i onaj u Ulici Veli Jože. Osim ovih ulica, spremnici su postavljeni u Ulici Kamenjak te dva spremnika u Zoranićevoj ulici, saznajemo od radnika na terenu.

Tijekom radova na snazi je privremena regulacija prometa, a onemogućen je ulaz na parkiralište iz smjera Široline ulice te će pristup parkiralištu biti moguć isključivo iz smjera Palladiove ulice.

Ograđena zona veća je u odnosu na područje ugradnje zbog velike dubine iskopa i sigurnosnih razloga prilikom dolaska i rada velike autodizalice za spuštanje podzemnih spremnika. Predviđeno trajanje radova je 15 dana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini