živahno u areni

FOTOGALERIJA / Krenule pripreme za najuzbudljiviji festival ovoga ljeta

| Autor: Glas Istre


Danas je bilo vrlo živahno u Areni dok su radnici postavljali najveće filmsko platno u Hrvatskoj za početak 71. Pulskog filmskog festivala, a bilo je i znatiželjnih posjetitelja koji su unatoč vrućinama došli istražiti o čemu je riječ.

Po gradu se ljepe programski plakati koji otkrivaju bogat program ovogodišnjeg festivala.

Sedamdeset i prvi Pulski filmski festival održat će se od 11. do 18. srpnja, a njegov program festivala najavili su ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival Tanja Miličić, umjetnički ravnatelj Pulskog filmskog festivala Danijel Pek, izbornik programa Pulskog filmskog festivala Mario Kozina i Krešimir Partl, državni tajnik u Ministarstvu kulture i medija Republike Hrvatske, a među filmovima će se moći pogledati i kratki film "Čovjek koji nije mogao šutjeti" redatelja Nebojše Slijepčevića koji je na festivalu u Cannesu osvojio Zlatnu palmu.

(Snimio Duško Marušić Čići)(Snimio Duško Marušić Čići)

Kako je već Glas Istre već prenio, na otvaranju 11. srpnja na pozornicu dolazi DJ Mario koji će rasplesat sve prisutne svojim nadrealnim miksom rocka, punka, disca, trasha i mnoštva drugih glazbenih pravaca.

Neki od glazbenika koji će još nastupiti su Buč Kesidi iz Pančeva , TBF, Soul pop bend ManGroove i Porto Morto.

Nakon što je nedavno na Euroviziji ostvario povijesni plasman za Hrvatsku na tom natjecanju, miljenik publike Baby Lasagna stiže na Pulski festival 16. srpnja u sklopu svoje Meow Back turneje.

(Snimio Duško Marušić Čići)(Snimio Duško Marušić Čići)

Novosađanin sa zagrebačkom adresom Stanko Bondža, aktivan po cijeloj državi i regiji, zatvara Pula film festival 17. srpnja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater