klub žena liječenih od karcinoma dojke

Gea Pula organizira niz besplatnih predavanja, radionica i ostalih aktivnosti za žene

| Autor: Glas Istre
(Snimila Doria Mohorović)

(Snimila Doria Mohorović)


Gea Pula – klub žena liječenih od karcinoma dojke i ove se godine pridružuje Danima otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Riječ je o događaju  koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu
udruga u lokalnoj i široj zajednici. Prilika je to da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Gea Pula u sklopu ovogodišnjeg programa Dana otvorenih vrata organizira predavanje dr.med.spec.gin. Margaret Ličinić Modrušan "Izazovi menopauze", čija bi tematika mogla privući brojne žene koje se nalaze u ovom specifičnom razdoblju života. Predavanje će se održati u petak, 7. lipnja s početkom u 18 sati u prostorima Kluba Gea u Puli (Nobileova 1). Predavanje je otvoreno za javnost i ulaz je slobodan.

U četvrtak 06.lipnja s početkom u 11 sati u prostorima Kluba Gea na adresi Nobileova 1, održat će se radionica "Pokretom do zdravlja" pod vodstvom fizioterapeutice mag.physioth. Gracijele Benčić, koja će jednostavnim pokretima i vježbama pokazati na koji način održavati zdravo tijelo uz fizički pokret.

U popodnevnim satima, s početkom u 18 sati kreće rekreativna šetnja uz
vježbe disanja, takozvana Fit grupa pod vodstvom bacc.med.tech. Suzane Forlani.
Polazak je iz lučice Portić u Peroju.

Program se nastavlja u petak 07. lipnja u 19.30  uz radionicu "Kreativni pokret" Darie Udossi, gdje se plesnim koracima oslobađaju nakupljene tenzije i stresovi uz ritmove salse i bachate.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter