sezonski posao

Otvorene prijave za Prometnu jedinicu mladeži Grada Pule

| Autor: Glas Istre
(Foto Grad Pula)

(Foto Grad Pula)


Otvorene su prijave za prijem kandidata u Prometnu jedinicu mladeži na području Pule za 2024. godinu. Prijaviti se mogu učenici i studenti, a kandidat mora imati najmanje 16 godina, biti primjeren u učenju, vladanju i radu te mora priložiti potvrdu o zdravstvenoj spobnosti za rad (preuzima se kod liječnika obiteljske/opće medicine).

Satnica iznosi 6.50 eura, a prednost imaju kandidati koji su ranije obavljali ovaj posao (pod uvjetom da su uredno izvršavali obveze), oni koji imaju položeni vozački ispit bilo koje kategorije i znaju strane jezike.

Pripadnik Prometne jedinice mladeži obavlja poslove upravljanja prometom na raskrižjima i drugim mjestima kao i poslove nadzora parkiranja vozila i određene druge poslove nadzora vozila i vozača.

Prijave se vrše osobno, putem pošte (adresa: Grad Pula-Pola, Stara tržnica 1, 52100 Pula) ili elektronski slanjem Prijavnog obrasca i popratnih dokaza na mail [email protected]. Naznaka je "Prijava za prijem u Prometnu jedinicu mladeži na području Grada Pula-Pola za 2024. godinu".

Dokumentacija za prijavu i prijavni obrazac se nalaze na poveznici.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter