sutra

Memorijalna utrka Dina Pervan Rabelo treći put na Hidrobazi

| Autor: Glas Istre
(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)

(Snimio Milivoj Mijošek/Glas Istre)


Sutra će se održati 3. Memorijalna utrka Dina Pervan Rabelo (MUDPR) na Hidrobazi u Puli.

Događaj je, sad već tradicionalno, humanitarnog karaktera, a ove godine će prikupljena sredstva biti donirana Odijelu internističke onkologije i hematologije Opće bolnice Pula s ciljem kupnje fotelja za primanje kemoterapije.

Na ovogodišnje izdanje prijavilo se ukupno 756 sudionika, od čega 273 trkača i 483 hodača. Iako prijave na sam dan utrke neće biti moguće, organizatori podsjećaju da je Hidrobaza javno mjesto te da su svi dobrodošli. Na prijavnoj stanici nalazit će se kutija u koju će okupljeni moći ubaciti svoje donacije.

Sudionici će na raspolaganju imati dvije aktivnosti: trčanje (6,7 km) i hodanje (4,3 km), a obje aktivnosti započinju u 11 sati. Svi prijavljeni, neovisno o tome koju aktivnost odabrali, sudjeluju u vrijednoj tomboli te će u svom startnom paketu pronaći majicu s logom utrke, dezodorans Borotalco, osvježavajuće piće Cockta Free, negaziranu mineralnu vodu (Decathlon) te neki od proizvoda Row Spirit by Martin Sinković.

Također, organizatori su pripremili nagrade za prvih pet trkača i trkačica: Rio Mare, Bison, Decathlon, Ana Grbac Nutrition, OPG Laginja, Optika Nataša, Quargnal ulja i FitLine.
Partner od prve godine održavanja manifestacije, Decathlon, dolazi na Hidrobazu sa raznim rekvizitima koje će posjetitelji moći isprobati, a za one koji preferiraju mirniju nedjelju tu je i beach bar Wau koji će tog dana otvoriti svoja vrata samo zbog ovoga događaja te pripremati ukusne kave uz ostala osvježavajuća pića.

Naravno, ovakav događaj mora piti popraćen i dobrom glazbom, a za to će se pobrinuti DJ Ivan Živolić (AB Original) uz voditeljicu Lauru Krajcar. Fotografi Petra Tadić i Teodor Korodi te videograf Mateo Ostojić ovjekovječit će sutrašnji dan fotografijama i videom.
Partner u organizaciji ovogodišnje utrke je Ženski stolnoteniski klub Pula čiji je dugogodišnji član bila i sama Dina.

Uz ŽSTK Pula ovogodišnji donatori su Sportska zajednica Grada Pule, Turistička zajednica Grada Pule, Bass bar, tvrtke CMG Digital, Pontifex, Ličilac, Murgons 1, Tehnotim te Color M.

Za kraj, ali nikako manje važno, organizatori se zahvaljuju vrijednim volonterima koji će na lokaciji biti od samog jutra te pomagati u egzekuciji ovoga događaja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter