PULSKA NOĆ

Koncerti Top of the Popsa, Šajete, Pula Jazz Quarteta i drugih, a osiguran je i besplatan javni gradski prijevoz na dan održavanja

| Autor: Glas Istre
Kristina Ivekovicxx Top of the Pops, foto Miroslav Matijasxevicxx Cro Blogger

Kristina Ivekovicxx Top of the Pops, foto Miroslav Matijasxevicxx Cro Blogger


Po završetku ovogodišnjeg bogatog Pulskog kulturnog ljeta, u sklopu kojeg su se održali brojni kvalitetni programi na različitim pulskim lokacijama, u subotu, 16. rujna ulicama najvećeg istarskog grada održat će se tradicionalna Pulska noć koju građani prepoznaju i rado joj se odazivaju.

S početkom u 20 sati na tri lokacije, Tržnici, Portarati i na Forumu nastupit će sedam izvođača, a sve posjetitelje očekuje i nezaobilazna gastro ponuda. Zabavni i bogat program trajat će sve do jedan sat poslije ponoći, a na svim će lokacijama nastupiti lokalni izvođači, poznati domaćoj publici.

Zbor Zaro, Top of the Pops i Le Monde band nastupit će na Forumu. Publiku na Portarati zabavljat će Šajeta i grupa Funbox, a na Tržnici glazbeni sastavi Side effects i Pula Jazz Quartet, gdje posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda.

Za sve građanke i građane Pulapromet je omogućio besplatan javni prijevoz na svim gradskim linijama na dan održavanja Pulske noći.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter