KLUB-KNJIŽARA

Deset polaznika u pet dana učit će uz iskusnog mentora

| Autor: Doria Mohorović
Upoznavanje sa znanjima i vještinama novinarstva, ali i PR-a (Foto Pexels)

Upoznavanje sa znanjima i vještinama novinarstva, ali i PR-a (Foto Pexels)


Nakon kratke ljetne stanke, Klub-knjižara Giardini 2 započinje novi ciklus programa Školom kreiranja medijskih sadržaja koja će se održati od 20. do 24. rujna. Pod vodstvom novinara, urednika, pisca i stručnjaka za odnose s javnošću Emira Imamovića, polaznici će tijekom pet dana kroz praktičan rad stjecati znanje o različitim formatima medijskih sadržaja - priopćenja za medije, intervjui, članci, objave na društvenim mrežama, promišljati postojeće promotivne modele iz dvostruke perspektive - kreatora sadržaja te novinara/publike – i u suradnji s voditeljem radionice kreirati nove, ističu iz Giardini 2.

Usvajanje vještina

Škola se provodi s ciljem usvajanja i nadogradnje temeljnih vještina kreiranja medijskih sadržaja namijenjenih promociji prvenstveno kulturno-umjetničkih djelatnosti, ali i razvoja kreativnog razmišljanja nužnog za samostalnu primjenu vještina na tržištu koje obilježavaju konstantne promjene.

Škola kreiranja medijskih sadržaja namijenjena je svim zainteresiranima za odnose s javnošću, prvenstveno studentima i apsolventima koji se u budućnosti žele baviti promotivnim pisanjem, zaposlenicima udruga u kulturi, mladim vlasnicima paušalnih obrta i samostalnim umjetnicima koji žele usavršiti promotivnu strategiju, ali i svima ostalima koji žele razvijati vještine kreacije medijskih sadržaja.

Razlog za prijavu

Nastava će se održavati u Maloj sali Kluba i knjižare Giardini 2, na prvom katu zgrade na adresi Giardini 2, od srijede do nedjelje, radnim danima od 18 do 21 sat, a vikendom od 11 do 14 sati. Održat će se ukupno 15 sati nastave, uz samostalan rad pod mentorstvom voditelja. Kako bi se osiguralo vrijeme za diskusiju i konzultacije sa svakim polaznikom, kapacitet Škole ograničen je na 10 polaznika.

Prijave se primaju do 18. rujna putem maila: [email protected], a uz ime i prezime, traži se i navođenje kratkog razloga prijave na radionicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter