NA VERUDELI

Besplatno parkiranje na uređenom parkiralištu na Saccorgiani

| Autor: Glas Istre
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Grad Pula podsjeća građane i sve goste koji vozilima idu prema Verudeli na nedavno uređeno parkiralište Saccorgiana te ih pozivamo da na toj lokaciji parkiraju svoja vozila.

- Kontinuirano radimo na povećanju protočnosti prometa te na promišljanju prometa u mirovanju, a kako je prema Verudeli tijekom ljetnih mjeseci značajno povećan broj vozila uoči turističke sezone dovršeno je uređenje ovog parkirališta, a parkiranje je besplatno, poručuju iz Grada.

Prije početka turističke sezone Grad Pula je dovršio radove na uređenju novog parkirališnog prostora na popularnoj Saccorgiani. Riječ je o uređenju makadamske površine od cca 3.500 četvornih metara koja može primiti veću količinu vozila. Uvođenjem novog parkirališta osiguran je besplatan parking građanima Pule i gostima u vrijeme turističke sezone, za vrijeme odlaska na plaže na području Verudele i posjetima drugim sadržajima u okolici.

Ovime je Grad Pula omogućio dodatna parkirna mjesta tijekom turističke sezone, a sve u cilju smanjenja gužvi u prometu i na parkiralištu Verudela kao i nepropisno parkiranih vozila na dijelu same prometnice.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter