tradicija se nastavlja

FOTO / Uskrsna padela od 1.500 jaja i deset kilograma šparuga "nestala" u trenu

| Autor: Jelena MILOVIĆ


Budimir Žižović – Žižo i ekipa pripremili su danas fritaju od 1.500 jaja i 10 kilograma šparuga, na tradicionalnoj Uskrsnoj padeli. Prekrasno, sunčano subotnje jutro bilo je i više nego dobra kulisa za druženje na tržnici, a revni kuhari s pripremom su krenuli nešto iza 10 sati.

Kao i jutrošnji gosti tržnice, domaći i strani, i kuhari su bili vrlo dobro raspoloženi, a kako je program s pripremom hrane u velikoj padeli sam po sebi zanimljiv i atraktivan, već i sama priprema privukla je veći broj znatiželjnika, prije nego li je do podjele oko 600 porcija ove tradicionalne istarske delicije, uopće došlo.

Prve pjate posjetitelji pulske tržnice mogli su degustirati od 11 sati, a kako je onih, koji nikako nisu htjeli propustiti svoju porciju fritaje bio velik broj, vrlo se brzo sve podijelilo.

Za zabavni program i glazbene note ovog subotnjeg jutra, pobrinula se grupa Side Effects, odličnim izborom repertoara.

Manifestaciju organizira Tržnica d.o.o. Pula i agencije Avenue uz podršku pulske Turističke zajednice i Grada Pule.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter