DANI ODLIČNE ZABAVE NA SJEVERU

DOĐITE U UMAG NA UMAGIČNE BLAGDANE i dočekajte Novu 2020. s Majom Šuput

| Autor: Portal Glas Istre

Jubilarno, 10. izdanje umaške božićne manifestacije Umagični blagdani ove će godine nuditi još bolju atmosferu na novom (umagičnom) Trgu 1. svibnja, i to od 19. prosinca pa sve do 1. siječnja 2020. godine.

Umagična bajka, čiju organizaciju potpisuju Grad Umag, Ustanova Festum i TZ grada Umaga, uz potporu Plave lagune d.d. te Kempinski Hotela Adriatic, u Umag dovodi vrhunska imena iz svijeta glazbe te će, uz originalne rukotvorine na sajmu te ukusnu gastro ponudu, svakako oduševiti brojne posjetitelje.

a

Ovako je bilo lani....

Manifestacija otvara svoja vrata u velikom stilu i to u četvrtak, 19.prosinca kada u Umag stiže popularna „Vigor“. Dan kasnije, točnije u petak 20. prosinca, na rasporedu je božićni koncert diva božanstvenih glasova, Martine Tomčić Moskaljov i Ivane Husar Mlinac. Slijedi koncert grupe „The Molly“. Budući je blagdansko doba ipak najčarobnije u glavicama najmlađih, za njih će u subotu, 21. prosinca biti priređena predstava „Djed Božićnjak u Istri“, nakon koje će pozornicu preuzeti Puhački orkestar „Naša sloga“ Babići. Iste će večeri Udruga Gaia pripremiti „Božićni show“ pun iznenađenja, a potom će Umagični trg napuniti vrhunski glas i stas Damira Kedže.

Nedjelja je pak rezervirana za čaroliju baleta, jer na scenu stižu polaznice Plesnog centra Carlotta Grisi i gosti koji će izvesti balet „Orašar“. Slijedi večernji koncert grupe „Christmas Trio“, koji će stopiti zvukove gitare, flaute i violine te publici pokloniti koncert najpoznatijih božićnih pjesama. U ponedjeljak na Umagični trg dolazi uvijek dobro raspoloženi Mauro Staraj, a Badnjak u Umagu donosi već tradicionalno jutro posvećeno svojim sugrađanima. Tako će gradonačelnik dijeliti bakalar, a sve će prisutne zadiviti grupa „NoStress“. Ni na Badnju večer neće nedostajati glazbe, i to zahvaljujući „Tu i tamo bendu“, koji će zasigurno stvoriti veselu atmosferu.

Umagični blagdani nastavljaju 26. prosinca s energičnom Limenom glazbom ZT Buje, kao i već tradicionalnom humanitarnom utrkom HO HO HO run. Večer će zaokružiti Stefano Hering i Dražen Petek. Večernji koncerti koji slijede za vikend su nezaboravni nastupi bendova The A!, atraktivnih Gelato Sisters, domaćih Pop Gunz-a i Part Time Band-a.

U Novu 2020. godinu uvest će nas naša najpopularnija pjevačica, Maja Šuput! Na Umagičnom trgu, točno u ponoć, nebo će obasjati vatromet kojeg se nikako ne smije propustiti, dok će atmosferu prije koncerta zagrijati energičan DJ Shurky.

a

Prvi dan u Novoj godini predstavljat će i posljednji dan Umagičnih blagdana. Tako će u 11 sati Umagični trg napuniti notama Gordan Gregurović, dok će tijekom koncerta svoj start imati novogodišnja biciklijada.

Ovogodišnje 10. izdanje Umagičnih blagdana zasigurno neće posjetitelje ostaviti ravnodušnima jer bogat će program nedvojbeno zadovoljiti ukuse i želje svih malih i velikih posjetitelja.

Stoga dođite te postanite i vi dio umaške božićne bajke!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter