CCC ONLINE TRGOVINA

Dječja obuća za jesen – kako odabrati toplu i udobnu obuću?

Topla vodonepropusna dječja obuća osnova je svake jesenske i zimske garderobe. Potražite lagane modele za jesen i tople dječje čizme za hladnu zimu. Omogućite im bezbrižno uživanje u snježnim radostima u kvalitetnoj dječjoj obući.

| Autor: Sponzorirani članak
(Foto: CCC)

(Foto: CCC)


Na CCC online trgovini pronaći ćete bogatu ponudu za sezonu jesen-zima. Kožne cipele su u većini slučajeva najbolji odabir, baš kao i kvalitetne sportske tenisice otporne na vlagu. Ovo su pravi „dječji hitovi“ koje obožavaju mališani svih uzrasta i svako ih dijete bez obzira na godine ima u svom ormaru. No, kako odabrati adekvatnu jesensku obuću? Naravno, prema trenutnim vremenskim prilikama.

Gumene čizme idealne za kišu

Za najmlađe jednostavno nema lošeg vremena, jer oni rado izlaze na svježi zrak čak i po kiši ili snijegu. Štoviše, snijeg im pruža toliku radost i veselje. Kako bismo našim najmlađima osigurali maksimalnu udobnost i zaštitu od hladnoće i vremenskih nepogoda, opremite njihovu garderobu adekvatnom dječjom obućom. Za relativno tople, ali kišne jesenske dane potražite dječje gumene čizme. Odličan su odabir budući da ne propuštaju vodu. U njima će vaše dijete moći bezbrižno skakutati i po najvećom lokvi u ulici! Online trgovina CCC nudi pregršt takvih modela za djevojčice i dječake, ali i za nešto stariju djecu. Gumene čizme su neizostavni dio garderobe svakog predškolarca i školarca.

(Foto: CCC)(Foto: CCC)

Teško je zamisliti prijelazna razdoblja bez odgovarajućih čizama za kišu. Na tržištu su dostupne više ili niže čizmice, no najčešće dosežu do sredine potkoljenice. S obzirom na to da su relativno široke, u njih lako možete ugurati nogavice, čak i debele štrample.

Tople gležnjače za svakodnevno nošenje

Dječje gležnjače su, mogli bismo reći, osnova svakodnevne dječje garderobe. Ovisno o materijalu izrade pojedini su modeli prikladni za suho, a drugi za kišno vrijeme. Gležnjače za djevojčice karakterizira jednostavan, univerzalan kroj. Gornji je dio ponekad ukrašen toplim krznom, a neki modeli imaju remen s čičak trakom kojom dodatno mogu stegnuti obuću. Gležnjače su obično izrađene od prirodne kože, brušene ili glatke. Pojedini modeli ukrašeni su metalnim ukrasima, kopčama ili dodatnim remenima. Najčešće su podstavljene toplim krznom, zbog čega su odličan odabir za hladnu jesen. Ono najvažnije, djevojčice ih mogu nositi u školu, u vrtić, ali i svakodnevno u trgovinu ili u šetnju.

Podstavljene čizme za uživanje na snijegu

Zimski klasik su, dakako, tople dječje čizme u kojima će naši mališani veselo koračati po snijegu. Modeli za djevojčice mogu biti izrađeni od lakirane kože, ukrašeni raznim uzorcima od kojih je posebno popularan ružičasto-crni leopard uzorak. Osim takvih tu su i čizme za djevojčice od nubuka. Imaju ravan protuklizni, ali fleksibilni potplat koji osigurava maksimalnu slobodu kretanja pružajući adekvatnu zaštitu. Djevojčice ih mogu nositi i na hlače, ali i na haljine te suknjice. Ispod suknjice odjenite im tople debele štrample i spremne su za školu.

Čizme za zimu za dječake obično su klasičnih neutralnih tonova poput crne, tamnoplave, smeđe ili kaki. Možete birati između modela na kopčanje pomoću čičak trake ili modela s vezicama. Promjenjivo vrijeme zahtijevaju odgovarajuće obuću za naše najmlađe, a svi navedeni stilovi pružaju odličnu zaštitu od hladnoće i padalina.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter