Moderna torbica za elegantnu ženu – 5 najboljih modela

Ako tražite novu torbicu kojom ćete upotpuniti vaš poslovni ili casual stajling, na pravom ste mjestu. Potražite ženske torbe za sve prigode poznatih modnih brendova. Birajte između clutch torbe za izlaske ili klasične ručne torbe za svaki dan.

| Autor: Sponzorirani članak
(Foto: CCC)

(Foto: CCC)


Vjerujemo da nikome ne treba posebno objašnjavati i naglašavati važnost ženskih torbi u cjelokupnom outfitu. Zahvaljujući bogatoj i raznolikoj paleti torbi na tržištu svaka će dama pronaći svoj idealni model. Ili njih više, dakako.

Klasična torba idealna za svaki dan

U klasične ženske torbe većih dimenzija s lakoćom možete spremiti sve što vam je potrebno tog dana. Prostrane su te imaju praktičan raspored vanjskih i unutarnjih džepova. Osim brze pohrane ujedno ćete lako pronaći vaše stvari, osobito sitnice poput ključeva, ruža ili olovke.  

Različiti stilovi ovih torbi omogućit će svakoj dami da odabere model koji najbolje pristaje njenom karakteru, ali i trenutnom outfitu te raspoloženju. Svakako uskladite boju torbice s bojom cipela ili možda nekog drugog modnog dodatka.

Ženska torba preko ramena za casual i elegantni stil

Među raznolikom ponudom ženskih torbi koje možete pronaći u online trgovini CCC posebnu pažnju zaslužuju ženske torbe za rame. Različiti modeli i boje jamče da će svaka žena lako pronaći nešto za sebe. Teško da postoji dama kojoj nije stalo do toga da uskladi svoju torbicu s ostatkom outfita. Ženskim torbama za rame dostupnim na CCC online lako će te upotpuniti svaku vašu odjevnu kombinaciju. Možete se odlučiti za torbu za rame posebno prilagođenu određenoj prigodi, bez obzira na to radi li se o rođendanu, službenom sastanku ili casual druženju s prijateljicama. Ženske torbe za rame možete nositi na razne načine: na jedno rame ili preko tijela. Zahvaljujući raznolikim modelima svatko će lako pronaći torbicu u kojoj će se osjećati najudobnije.

(Foto: CCC)(Foto: CCC)

Osobito su popularne torbe preko ramena s remenom u obliku lanca koji može biti tanji ili deblji. Najčešće je izrađen u boji srebra ili zlata. Izrađene od prirodne kože ovakve će torbe biti pun pogodak ako se spremate za večernji izlazak.

Što kažete na clutch torbicu?

Clutch torbica je odraz elegancije i savršenog stila. Ipak, treba je pažljivo birati kako bi odgovarala cjelokupnom outfitu i prigodi za koju se spremate. Izbor boja je također vrlo važan. Vodite se time da odabrana clutch torbica one nijanse koja pristaje uz vašu haljinu ili žensko odijelo. Karakterističnog su pravokutnog oblika, manjih dimenzija, a opet su dostatne za pohranu, mobitela i novčanika. Izuzetno je bitno odabrati torbice izrađene od visokokvalitetnih materijala zbog kojih će vam vaša torba služiti dugi niz godina, a ujedno će izgledati kao da ste je tek kupili. 

Ručna torbica – „must have“ dodatak svakoj garderobi

Univerzalna ručna torbica izlaz je iz svake situacije kada ne znate koji model odabrati. Ova je torba dovoljno velika da će vam u nju stati sve što vam je potrebno. I uvijek ćete plijeniti pažnju znatiželjnih prolaznika zbog elegantnog i svevremenskog stila. Prilikom odabira clutch torbice ne treba obratiti pažnju ne samo na njezin izgled i boju. Marka je jednako važna. Srećom clutch torbice našle su se u kolekcijama brojnih popularnih marki kao što su Jenny Fairy, Badura, Gino Rossi i mnogi drugi. Što još čekate? Potražite vaš omiljeni model i zablistajte!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter