AM GRUPA U SURADNJI S VINO ARTIS

FOTO & VIDEO / Profesionalni vučeni tresač maslina predstavljen u Vodnjanu istarskim maslinarima

| Autor: Glas Istre
S prezentacije

S prezentacije


Tvrtka Am grupa d.o.o., vodeća specijalizirana tvrtka za poljoprivrednu djelatnost u Istarskoj županiji, u suradnji s tvrtkom Vino-Artis d.o.o., predstavlja profesionalni vučeni tresač maslina talijanskog proizvođača Sicma.

Sicma osim vučenog tresača u ponudi ima i modele samohodnih profesionalnih tresača. Svi tresači predstavljaju kompletan proizvod za berbu maslina te ostalih sličnih visećih plodova (poput oraha, pistacija, badema i sličnog) odnosno tresač i sakupljač oblika kišobrana.

S prezentacijeS prezentacije

Prezentacija tresača odvija se u masliniku Oio Vivo tvrtke Oleum-Maris d.o.o. u Vodnjanu.

Kad uz neizvjesni termin berbe dodamo i nedostatak radne snage, posebno kod značajno većih površina maslinika, rješenje vidimo u suvremenoj, naprednoj tehnologiji za berbu maslina.

S prezentacijeS prezentacije

"Sicma" tresač s kišobranom omogućava efikasnu i brzu berbu maslina. Kišobran hvata plodove maslina te sprječava njihovo oštećenje, a samim tim dobivamo i zdravije plodove, što je iznimno važan uvjet za dobivanje ekstra djevičanskog ulja. Ovaj tresač s kišobranom osim za berbu maslina, može se koristiti i kod berbe ostalih poljoprivrednih kultura kao što su orah, badem, višnja...

Tko je Am grupa:

Am Grupa posluje 35 godine i svrstana je u vrlo rijetke tvrtke koje opstaju i rastu na tržištu Republike Hrvatske. Dokaz tome su i višegodišnja zastupstva renomiranih europskih i japanskih proizvođača za područje Republike Hrvatske.

Danas je Am Grupa specijalizirana tvrtka za poljoprivrednu djelatnost te djeluje u pet osnovnih pravaca koje stalno razvija i povećava: zastupstva, maloprodaja, veleprodaja, servis i hortikultura

Maloprodaja

U sektoru maloprodaje, djeluje iz svojih prodajno-izložbenih objekata "Am Centar" smještenih na najfrekventnijim lokacijama u Buzetu, Vodnjanu i Poreču.

U njima nastoje što kvalitetnije pokriti istarsko tržište s robnim markama čiji su zastupnici, kao i s ostalim proizvodima važnim u poljoprivrednoj djelatnosti - stručnim, servisnim i dostavnim uslugama, a sve u cilju da budu čim bliže svojim vjernim kupcima. Na području specijalizirane maloprodajne djelatnosti vodeći su poljoprivredni centri u Istarskoj županiji i pod sloganom "Sve za malog i velikog poljoprivrednika" opskrbljuju veliki broj istarskih i primorsko-goranskih proizvođača voća, povrća, vina i maslina, veće komunalne tvrtke kao i javne ustanove te hotelijersko-turističke grupacije u RH, odnosno tvrtke koje su prepoznale tradiciju proizvoda koje "Am Centri" zastupaju uz pristupačne cijene, mogućnost kreditiranja te stručnost osoblja.

Veleprodaja

Veleprodaja tvrtke djeluje iz izdvojenog pogona ili objekta "Skladište veleprodaje" na površini 2.500 m2 smještenog u poslovnoj zoni Mažinjica nadomak Buzeta, s robnim grupacijama proizvođača koje zastupaju pokrivaju cijelo područje Republike Hrvatske.Am grupa

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter