u četvrtak

Predstavljanje knjige "Žene koje vrište u sebi" Nives Madunić Barišić u pulskoj Gradskoj knjižnici

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Novog lista)

(Arhiva Novog lista)


U okviru programa 6. Tjedan istarskih knjižnica, u četvrtak, 26. rujna 2024. u dvorani Središnje knjižnice ugostit ćemo autoricu Nives Madunić Barišić koja će predstaviti svoju novu knjigu Žene koje vrište u sebi. Susret počinje u 19 sati i ulaz je slobodan.

Djelo donosi priču o četiri žene različitih generacija, sudbina, osobnosti čiji se životi u jednom prijelomnom trenutku povezuju. Skrivanje u tišini, trpljenje, životarenje bez nade - neki su od glavnih motiva tog hvaljenog romana u kojem se zrcali naše društvo.

Nives Madunić Barišić urednica je i dramaturginja na HRT-u te nagrađivana autorica dramskih tekstova, izvođenih na radiju i u kazalištu. Za djecu je napisala nekoliko igrokaza: Mala zelena gusjenica, Naša je mama postala zmaj, Ispod zvončića se rodio kraljević i Luzer ili faca. Žene koje vrište u sebi njezin je prvi roman za odrasle.

Podsjećamo i da se u srijedu, 25. rujna 2024. u svim gradskim knjižnicama u Istri i Sveučilišnoj knjižnici u Puli provodi akcija Članarina na po koja omogućava svim građanima upis po 50% jeftinijoj cijeni. Pozivamo sve građane koji nisu članovi Gradske knjižnice i čitaonice Pula ili im je članstvo isteklo da iskoriste priliku i dohvatite Članarinu na po’ u najbližoj knjižnici! 


Podijeli: Facebook Twiter