ROCK GALERIJA

Otvorena izložba u znak sjećanja na pulske rockere koji više nisu među nama

| Autor: Vanesa Begić
(Snimila Vanesa Begić)

(Snimila Vanesa Begić)


U petak je u Rock galeriji predstavljen postav sjećanja na pulske rockere koji više nisu među nama.

Toliko se govori da je Pula grad rocka, i komponenta samoga prisjećanja na najslavnije dane rocka u ovome gradu - putem fotografija, uspomena, plakata izvzavala je nemalo emocija kod publike prilikom otvorenja izložbe, uz sjećanja na neke više ili manje davne dane i lijepe koncerte i druga druženja. Izložba je ciljano otvorena upravo uoči Relija po galerijama da bi što više Puljana i ne samo u obilasku grada i postava vidjelo taj postav, koji će se i proširiti.

(Snimila Vanesa Begić)(Snimila Vanesa Begić)

Dinko Bijažić, Boško Obradović, Sergio Blažić - Đoser, Branko Črnac -Tusta, Zdravko Širola - Cajo, Nikica Duraković, Robert Matić - Johnny Montezaro, Marietto Dobrić, Bruneto Subiotto, Ivica Kovačević, Alex Bijažić, Tulio Voschion, Mirko Matozan, Nenad Janković Pilar, Valter Dobrilović, Vili Parlov - Pipo, Davor Petraš - Petko, Aleksandar Derviškadić, Denis Barlijan, Doriano Licul, Branko Unković imena su, kako je rekao Nenad Marijanović - Fric, koja bi svoje mjesto našli u ovoj zoni Rock galerije.

Posjetitelji su s velikim zanimanjem pratili izložbeni postav, tražeći poznata lica i prisjećajući se susreta i druženja s njima, tako da je to bila prilika i za neobvezno druženje uz reminiscencije na neke rockerske dane.

(Snimila Vanesa Begić)(Snimila Vanesa Begić)

Diego Bosusco - Ptica kazao je da su uspjeli pronaći radnike te da uskoro kreće širenje galerije i na gornju etažu, što bi trebalo biti gotovo negdje do ljeta iduće godine, i što Puljani svakako zaslužuju, da postav bude kompletiran i predstavljen na najbolji mogući način, kako bi to bila jedna zaokružena priča sa što više sadržaja.

Fric i Ptica uputili su riječi zahvale obiteljima i prijateljima preminulih rockera na ustupljenom materijalu koji je obogatio postav galerije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter