PREDSTAVE

ZAVRŠAVA DJEČJI TJEDAN: U Labinu "Ljepotica i zvijer" Teatra Naranča

| Autor: Branko BIOČIĆ
Plakat predstave

Plakat predstave


I ove se godine u Labinu aktivno obilježava Dječji tjedan, nažalost još uvijek pod određenim pritiskom epidemioloških mjera, što utječe i na nemogućnost odvijanja nekih, poglavito većih aktivnosti.

U labinskim osnovnim školama djeca su kroz cijeli tjedan pisala poruke odraslima, te svojom kreativnošću pokazala koliko njihovo mišljenje i pogledi na svijet odraslih mogu biti važni i probuditi našu svijest, i to ne samo ovim povodom, nego i svakodnevno.

Također u povodu Dječjeg tjedna, Grad Labin najmlađima poklanja dvije izvedbe dječje kazališne predstave "Ljepotica i zvijer".

Ova predstava pulskog Teatra Naranča namijenjena je djeci između 6 i 10 godina starosti, odnosno polaznicima nižih razreda osnovne škole.

Izvedbe će se održati u labinskom kinu u subotu 9. listopada u jutarnjim satima, u dva termina, prvi je u 10 a drugi u 11.30 sati. Zbog epidemioloških mjera koje su još uvijek na snazi broj ulaznica po izvedbi je ograničen, a svaki roditelj može podignuti najviše četiri besplatne ulaznice - tri za djecu i jednu za odraslu osobu u obaveznoj pratnji.

Ulaznice se mogu podići u petak 8. listopada između 8 i 19 sati na porti labinske gradske uprave, ili rezervirati pozivom na broj 866-843 istoga dana u vremenu od 8 do 15 sati.

Zbog održavanja biciklističke utrke čiji dio rute prolazi kroz Labin, u jutarnjim satima u subotu 9. listopada biti će zatvorena prometnica za Stari grad i dio ulice Zelenice. Kod dolaska na predstavu, preporuča se parking u Rudarskoj ulici ili na prostoru Pjacala.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter