NOVOST OVE GODINE

Uskoro ljetni vozni red Pulaprometa: Uvodi se večernja linija za Medulin

| Autor: Paulo GREGOROVIĆ
Autobus u Medulinu

Autobus u Medulinu


Završetkom školske godine Pulapromet ukida nekoliko tjednih prigradskih linija kojima prevozi učenike te uvodi dodatne linije kojima povezuje turistička priobalna mjesta s Pulom.

Promjena sa zimskog u ljetni red vožnje nastupa u ponedjeljak, 27. lipnja. Odlučeno je to jučer u Pulaprometu. Ranije su planirali promjenu reda vožnje već 20. lipnja, ali kako se nastava produžuje i nakon tog datuma odlučili su voziti još tjedan dana po zimskom režimu.

Od 27. lipnja će prometovati nedjeljom četiri linije za Premanturu (putem Pješčane uvale, Vinkurana, Banjola i Pomera), a kojih sada nema, te dvije dodatne linije subotom. Istovremeno će prestati prometovati tri tjedne linije za prijevoz učenika.

Za Medulin (putem Šišana i Ližnjana) povećat će se broj nedjeljnih linija s tri na osam, a tijekom tjedna će biti jedna novost - večernja linija. Ukinuti će se školska linija koja povezuje Vinkuran (putem Banjola i Pomera) s Medulinom.

U promet će biti uvedene dvije nedjeljne linije, a izbaciti dvije tjedne za Barbarigu (putem Fažane i Peroja).

Također, ukinut će se dvije tjedne linije koje prevoze školarce. Za Valturu (i Muntić) više neće voziti dvije školske linije, a uvest će jedna dodatna subotom u večernjim satima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter