PROČITAJTE

U SUBOTU U USKRSNOM TROBROJU GLASA ISTRE: Ekonomski analitičar Ljubo Jurčić iznosi razloge zbog kojih bi Istra od najnaprednije mogla postati najnerazvijenija regija u Hrvatskoj. Dogradonačelnik Žminja Luciano Žufić otkriva kako je i zašto primao prijetnje smrću 

| Autor: Glas Istre

U Uskršnjem trobroju Glasa Istre, koji izlazi u subotu 11. travnja, možete pročitati veliki intervju s ekonomskim analitičarem i sveučilišnim profesorom Ljubom Jurčićem, koji analizira sve ekonomske posljedice korona krize u svijetu, Hrvatskoj i Istri, i upozorava: "Ako turizam posustane dvije, tri godine, Istra se od najrazvijenije može pretvoriti u nejnerazvijeniju regiju u Hrvatskoj".

Bojan Žižović napisao je komentar o naglom pojavljivanju Zorana Milanovića u javnosti i analizirao njegove izjave: "Mjesec dana je spavao, zatim se jednog dana probudio, pljunuo u dlanove i krenuo".

Za Uskrs donosimo i zanimljivu priču iz crkvene prošlosti o Žeteocima, prvim rokerima s Kaptola, koji su prašili dok su se vjernici ispovijedali jer su slušali modernu glazbu!

U trobroju ćete nači i zanimljive tvrdnje donačelnika Žminja Luciana Žufića (SDP), koji tvrdi da je dobivao prijetnje smrću i objašnjava zašto se to dogodilo. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter