OBJEKTI MASLINICE

U RABAC STIŽE ŠEST AUTOBUSA s njemačkim turistima koji su otkazali aranžman u našem susjedstvu. RAZLOG JE GLOBALAN

| Autor: Branko BIOČIĆ

Za sada u Maslinici iz Rapca, koja ima hotele Mimosa, Lido Palace, Hedera, Narcis i autokamp Oliva, nema nikakvih negativnih posljedica zbog koronavirusa. Sve ide po planu, nema otkazivanja rezervacija, štoviše najavljena je grupa od šest autobusa s njemačkim turistima koji su zbog koronavirusa otkazali putovanje u Italiju, saznajemo od Bruna Bulića, zaduženog za ljudske resurse u toj hotelskoj kući u talijanskom vlasništvu.

Ta će grupa njemačkih turista doći krajem ožujka i početkom travnja, no ipak, u Maslinici su oprezni jer je turizam osjetljiva i ranjiva grana gospodarstva, posebice u ovakvim slučajevima.

- Koronavirus je zahvatio cijeli svijet, mi smo ranjivi kao i svi ostali, pa smo ovih dana dobili naputak Ministarstva turizma, Ministarstva zdravstva i Zavoda za javno zdravstvo u smislu preventive pa smo odmah krenuli s tim aktivnostima. Nadamo se da će na kraju sve dobro završiti i da će s visokim temperaturama taj koronaviris nestati kao što je i došao. Za sada ne osjećamo negativne posljedice, ali postoji zadrška, agencije čekaju rasplet događaja. Svi su u nekom stand-byu, kaže Bulić.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter