"VOĆKO"

ROVINJ: Konačno otvoren veleprodajni centar

| Autor: Nina ORLOVIĆ RADIĆ
Edin Jakupović

Edin Jakupović


Vlasnici restorana, hotela i drugih ugostiteljsko-turističkih objekata više ne moraju obilaziti susjedne gradove u potrazi za domaćim i kvalitetnim voćem i povrćem.

Jer, sve što im treba za pripremu obroka, od sada, nakon više godina nepostojanja veleprodajnog opskrbnog centra, koji je nestao sa zatvaranjem Velpra, mogu pronaći na Lamanovi.

Naime, na prostoru od 240 četvornih metara otvoren je "Voćko", koji uz veleprodaju, svakodnevno i u dane vikenda, od 6 do 13 sati, te poslijepodne od 18 do 22 nudi mogućnost nabave, ali i dostave željenih proizvoda.

- Nakon 22 godine prodaje voća i povrća na štandu, gdje smo ostvarili odlične kontakte s domaćim potrošačima, ali i turistima koji nam se svake sezone vraćaju, odlučili smo se za otvaranje jednog većeg centra gdje bi potrošači našli sve na jednom mjestu. Upravo su štand i dnevni kontakti s kupcima pokrenuli i priču o potrebi jednog većeg veleprodajnog mjesta, a u prilog da "zagrizemo" i krenemo u tu priču potaknuo nas je i nedostatak takvog prostora. Naime, zatvaranjem Velpra, prije dvije, tri godine, nabavljači većih količina voća i povrća morali su putovati u druge gradove i nepotrebno trošiti vrijeme, kaže nam Edin Jakupović.

A koliko je zapravo centar takve vrste nedostajao u Rovinju, dokaz je već prvi dan od otvaranja kada je, i bez reklame, došlo više desetaka Rovinjaca.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter