ŠESTO KOLO

Pub kviz lige u znaku psihologije: INDEKSI NAJBOLJI PSIHOKVIZAŠI


Popularna Pazinska pub kviz liga koja okuplja enigmatske zaljubljenike iz cijele Istre održana je u Pazinskoj kavani, uklopljena u obilježavanje Mjeseca psihologije, a u ovom kolu iznenadile su pazinske snage pod imenom Indeksi.

Iako je bio nešto slabiji odaziv ekipa nego inače – uz njih 16 se pridružila mlada ekipa pazinskih psihologinjaa koja je nastupila izvan konkurencije.

Sama kvizaška večer bila je vrlo napeta, budući da se prvih šest ekipa "stisnulo" unutar pet bodova. Indeksi su osvojili prvo mjesto, te pokupili snažni pljesak sa 65 bodova. Nastupili su u sastavu Jana Prević Finderle, Zoran Sloković, Tomislav Sović, Anđelo Dagostin i niže potpisani novinar, a drugoplasirane Risove iz Rovinja su ostavili s dva boda prednosti. Risovi su nastupili u sastavu: Luka Ferenc, Sanel Hadžipašić, Mak Krajina, Slobodan Pavlović i Nino Modrušan i time se još više izdvojili na vrhu ukupnog poretka. Samo pola boda manje osvojila je ekipa "Dole, zgor potoka" iz Pazina, u sastavu Matija Galant, Valentin Rimanić, Daniel Božić, Dino Udovičić i Andrija Marušić, što im je bilo dovoljno za treće mjesto.

Na četvrtom mjesto se našla potpićansko–labinska kombinacija "Floyd, Amarin i Brulo" sa 61,5 bodom.

U ukupnom poretku vode rovinjski Risovi s 466,56 bodova, drugi su iskusni labinski kvizaši Elizabeth Reed s 450,41 bodom, treći su Indeksi s 425,28, četvrta ekipa Mile iz Talesa ima 417,57 dok je peta ekipa sastavljena od nastavnika pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora pod nazivom "Lihtenštajn" s 415,04 bodova. Iduće, sedmo kolo je na rasporedu je 27. ožujka. (A. FINDERLE)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter