U CRESKOJ ULICI

POREČ: Otvoren još jedan supermarket Plodina

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Nove Plodine u Poreču

Nove Plodine u Poreču


Jučer je u Poreču, na adresi Creska 2A, otvoren novi supermarket Plodina. Drugi je to supermarket Plodina u ovom istarskom gradu, a čak 19. u Istri.

Plodine sada broje 97 trgovina u Hrvatskoj te je i ovo nastavak intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa i učvršćivanja liderske pozicije, kao jednog od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Vrijednom investicijom na 1.350 kvadrata uređen je moderan prodajni prostor koji uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu.

U prilog tome ide i 120 natkrivenih parkirnih mjesta povezanih pokretnim stepenicama s prodajnim prostorom.

Novi supermarket Plodina zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i u Poreču kupci mogu pronaći svježe i provjerene prehrambene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete, a neprehrambeni program zadovoljava potrebe svakog kućanstva.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Poreča i okolice, a tijekom sezone svojom bogatom ponudom zasigurno će obogatiti i turističku ponudu.

Vrijedno je napomenuti da je otvoreno 40-ak novih radnih mjesta.

Radno vrijeme Plodina Poreč je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata te nedjeljom od 7 do 21. Na blagdan Uskrsa trgovina neće raditi.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter