ODLUKA

Izbori za vijeća labinskih mjesnih odbora održat će se 5. srpnja ROK ZA PREDAJU LISTA 16. LIPNJA

| Autor: Branko BIOČIĆ
Panorama Labina (Arhiva)

Panorama Labina (Arhiva)


Izborno povjerenstvo Grada Labina za provedbu izbora članova vijeća mjesnih odbora obavijestilo je da će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora, i to Labin Donji, Labin Kature, Labin Gornji, Kapelica, Vinež, Rabac i Ripenda održati 5. srpnja. Prijedlozi lista moraju biti dostavljeni Gradskom izbornom povjerenstvu najkasnije u roku od 12 dana od dana raspisivanja izbora.

Budući da je odluka Gradskog vijeća o raspisivanju izbora objavljena u Službenim novinama Grada Labina 27. svibnja, a na snagu je stupila 4. lipnja, prijedlozi lista se primaju zaključno s danom 16. lipnja do 24 sata.

Gradsko izborno povjerenstvo dežurat će radi preuzimanja prijedloga lista kandidata za izbor članova vijeća mjesnih odbora i ovjere očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature za člana u prostorijama Gradske uprave Grada Labina, i to 14. lipnja od 16 do 20 sati, 15. lipnja od 16 do 20 sati i 16. lipnja u vremenu od 16 do 24 sata. Obrasci za kandidiranje mogu se podići u holu zgrade Gradske uprave Grada Labina i na službenim stranicama Grada Labina (www.labin.hr).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter