ISTARSKA FILMSKA AVANTURA

FOTO / Brojni Istrijani žele biti u ljubavnom filmu koji će se uskoro snimati na Poluotoku. Jutros je Circolo bio krcat kandidata

| Autor: Glas Istre
Casting

Casting


Koliko je Istra primamljiva i zanimljiva regija za filmaše pokazuje to što je u posljednjih mjesec dana više od tri puta poslužila kao mjesto snimanja različitih filmova i serija. Ovog će se puta na području Istre snimati ljubavni film u produkciji tvrtke Pakt media- Thinks picture. Riječ je o produkcijskoj kući koja je snimila svjetski poznate europske i holivudske filmove poput "The Chronicles of Narnia","Red Tails", "Mamma Mia - Here We Go Again", "Robin Hood" itd. Tvrtka je specijalizirana za snimanja u Hrvatskoj, Sloveniji i talijanskoj regiji Furlanija-Julijska krajina.

U filmu će sudjelovati i mnoštvo statista iz naše regije koji su jutros prisustvovali audiciji za statiste u Circolu u Puli. Audicija se odvija tijekom čitavog dana, a već od 10 sati ujutro, kada je ona i započela, okupio se ondje velik broj kandidata svih generacija. Na audiciju su se, osim Puležana, odazvali i Istrijani iz drugih istarskih gradova i mjesta. Kako saznajemo od budućih statista, jedno od pitanja u prijavnici za statiranje odnosi se na poznavanje istarskih običaja, odnosno istarskog baluna, najizvođenijeg narodnog plesa na poluotoku i poznavanje istarskih narodnih pjesama. Obzirom da su se za sudjelovanje u filmu pozivali i pjevači, zboristice i glazbeni sastavi, može se zaključiti kako bi se moglo raditi o mjuziklu, a potencijalno i o mjuziklu u kojem će se promovirati i istarska glazba i ples.

Iako producenti sve informacije još drže u strogoj tajnosti, saznajemo kako će se snimanje ljubavnog filma odvijati od 1. - 30. lipnja na području Istre.

Casting

Casting

Casting

Casting

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter