PAZIN

Agencija za ruralni razvoj Istre organizira proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica pod vodstvom domaćih i inozemnih chefova

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Ilustracija (Snimio Dejan ŠTIFANIĆ)


Sedmu godinu za redom, AZRRI, Agencija za ruralni razvoj Istre, organizirat će proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica za ugostiteljske djelatnike, kuhare, slastičare, managere i voditelje, konobare te drugo zainteresirano osoblje. No, ovogodišnji proljetni ciklus doživljava osvježenje te u nekim tematikama potpuni zaokret s ciljem ponude novih edukacija koje će potaknuti nove ideje i pokušati preokrenuti trendove kod lokalnih i regionalnih chefova te ostalih ugostiteljskih djelatnika. Tijekom ožujka i travnja održavat će se radionice pod vodstvom domaćih i inozemnih chefova, a svi zainteresirani moći će se prijaviti putem jednostavnog online obrasca - https://egci.azrri.hr.

Na službenim web stranicama AZRRI-a i Edukacijsko gastronomskog centra uskoro će biti dostupan i cjelokupni program proljetnih edukacija, no već sada organizatori najavljuju kreativnu gastronomiju slovenskog kuhara Tomaža Kavčića; chef Matija Bogdan bavit će se tematikom vegetarijanske i veganske kuhinje, radionicu "Šparuga, bljušt, veprin - samoniklo bilje iz Istre" vodit će chef Matija Bogdan; Hrvoje Kroflin održat će radionicu kreativne gastronomije, dok će, između ostalih, lokalne namirnice u službi japanske kuhinje biti tematika kojom će se chef Saša Pribičević iz restoran Matsunoki (Mali Lošinj) baviti u ovogodišnjem proljetnom ciklusu. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter