rovinjski dom kulture

Održan sedmi Dan mladih Istarske županije, gostovao i Toni Milun

| Autor: Doria Mohorović
(Snimila Doria Mohorović)

(Snimila Doria Mohorović)


U rovinjskom Domu kulture jučer je, uz dozu edukacije i zabave, održan 7. po redu Dan mladih Istarske županije. Zanimljivo predavanje održao je popularni profesor matematike i financijski vloger Toni Milun, s temom "Obogati se znanjem".

Bruno Jurada, predsjednik Savjeta mladih Istarske županije istaknuo je da je ove godine pripremljen najbogatiji i najsadržajniji program, a zahvalio je i svima koji ih dugi niz godina podržavaju u radu.

Prisutne je, među ostalima, pozdravio i istarski župan Boris Miletić koji je istaknuo da su prilike za mlade ljude mnogo bolje nego što je to bilo prijašnjih godina, a poručio im je i da uče i budu kreativni, ali i da se druže, zabave i umrežavaju.

Na rasporedu je bilo i predavanje "Upravljanje kreativnošću" Korada Korlevića. Nakon predavanja, za mlade je u večernjim satima organiziran nastup benda The Night Express.

Cilj ove manifestacije je poboljšati položaj mladih u Istri, potaknuti ih da se uključe u javni život svoje sredine te da postanu aktivni građani.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter