ususret nadolazećih blagdana

Grad Poreč i ove godine svojim umirovljenicima sufinancira dopunsko zdravstveno osiguranje

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Foto: Grad Poreč)

Ilustracija (Foto: Grad Poreč)


Ususret kraju godine i povodom nadolazećih blagdana, Grad Poreč-Parenzo će i ove godine sufinancirati dopunsko zdravstveno osiguranje (u daljnjem tekstu: DZO) porečkim umirovljenicima, korisnicima nacionalne naknade za starije osobe i osobama starijim od 65 godina koje nisu u mirovini i ne ostvaruju nikakav dohodak od nesamostalnog rada ili samostalne djelatnosti.

Grad Poreč-Parenzo sufinancirat će 50% premije DZO uplaćene u 2024. godini s iznosom do 55,74 eura godišnje.  Pravo ostvaruju osobe koje imaju hrvatsko državljanstvo, prebivalište na području Grada Poreča i sklopljenu ili obnovljenu policu DZO za 2024. godinu.

Pravo ne ostvaruju osobe koje pravo na plaćanje premije dopunskog zdravstvenog osiguranja ostvaruju na teret Proračuna Republike Hrvatske.

Isplata naknada izvršit će se za sve korisnike između 15. studenog i 15. prosinca 2024. godine, a porečki umirovljenici sve dodate informacije mogu pronaći OVDJE. 

Informacije se mogu dobiti telefonskim putem, pozivom na broj 052/770-966svakim radnim danom od 8.00-14.00 sati (pauza od 11:00-12:00 h). 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter