"osmijeh koji se pamti"

Humanitarni event u Umagu: Akciji se pridružili i okolni kafići koji će donirati iznos od prodanih kava

| Autor: Zvonimir Guzić
(Snimio Zvonimir Guzić)

(Snimio Zvonimir Guzić)


U subotu, 5. listopada, na Trgu 1. svibnja u Umagu od 9 do 13 sati stomatološka ordinacija Dental Stocovaz Concept d.o.o organizira humanitarni event »Osmijeh koji se pamti« čime će biti zaključen njihov cjelogodišnji projekt »Jer dobro je činiti dobro«. Radi se o akciji u kojoj se tijekom godine prilikom svakog dolaska pacijenta u stomatološku ordinaciju izdvoji određeni dio sredstava koja će biti pridodana iznosu koji se prikupi na najavljenom eventu. Sveukupna suma donirati će se umaškoj neprofitnoj udruzi »Pružam ti ruku - Ti porgo la mia mano« koja se bavi promicanjem i unapređenjem položaja djece s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, s posebnim naglaskom na rad s djecom s autizmom.

Cjelokupan program, u kojem će biti riječi o oralnoj higijeni za odrasle i djecu, beauty i foto kutak, glazba u živo, lutrija i gost iznenađenja, odvijati će se na umaškoj »špici« u periodu od 9 do 13 sati. Posjetitelji sami određuju iznos koji želite donirati, a na poklon dobivaju Curaprox četkicu za odrasle ili djecu do isteka zaliha s tim da sudjeluju i u izvlačenju glavne nagrade lutrije; sonične četkice Curaprox Hydrosonic Pro. Cijeloj humanitarnoj akciji pridružili su se i okolni ugostiteljski objekti s trga, Circolo, Luka wine & bar, Mare Blu i Centar caffe koji će donirati cjelokupan iznos od prodanih kava u vremenu trajanja akcije, a to je od 9 do 13 sati. U sklopu manifestacije moći će se kupiti cvijeće i mandarine na okolnim štanodovima, a sav iznos se također donira.

Svi oni koji bi htjeli sudjelovati, a nisu u mogućnosti doći osobno na dan eventa, mogu donirati direktno udruzi »Pružam ti ruku« na IBAN: HR3623800061140023638 uz opis plaćanja »Donacija - Osmijeh koji se pamti«. Humanitarnu manifestaciju organizira Dental Stocovaz Concept d.o.o u suradnji s Gradom Umagom, partnerom Curaprox Hrvatska i vrijednim volonterima.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter