zadnji vikend rujna

Mnoštvo događanja u Novigradu povodom Svjetskog dana turizma, donosimo programe

| Autor: Glas Istre
(Foto TZ Novigrada)

(Foto TZ Novigrada)


Povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma, zadnjeg vikenda rujna Novigrad nudi niz nezaboravnih doživljaja po promotivnim cijenama. Pružatelji usluga za goste Novigrada odazvali su se pozivu Turističke zajednice Grada Novigrada i Upravnog odjela za turizam Istarske županije kako bi na odmaku ljeta domaćim i stranim gostima ponudili svoje usluge s 50% popusta. Evo što možete doživjeti 28. i 29. rujna!

Tvrtka Naša kužina pripremila je nezaboravno iskustvo na luksuznoj jahti Anima Maris jer, osim trosatnog izleta brodom za grupu do 8 osoba, nude i gourmet uživanje tijekom plovidbe, sa svim okusima obalne Istre. Više informacija i rezervacije na poveznici.

Ljubitelji adrenalina doći će na svoje ako se prepuste timu Fun4You. Želite li izlet s brodom i promatranje delfina, vožnju jet skijem ili vođenu turu s quad vozilima po povoljnijoj cijeni? Više informacija i rezervacije ovdje.

Ranch Mare vodi na vođeno turističko jahanje konja zelenom zonom Novigrada, primjereno za djecu i za odrasle. Odaberite termin i rezervirajte ga na poveznici.

Mimo ove manifestacije, Novigrad će Svjetski dan turizma proslaviti uz manifestaciju koja objedinjuje sve turističke proizvode destinacije - prekrasna priroda, odlična gourmet ponuda i upečatljiva istarska vina – i zahvaljujući kojoj je Novigradu s godinama porasla popularnost.

28. rujna održat će se šesto izdanje Wine & Walk by the Sea. Za jedinstvenu šetnju s čašom vina u ruci uvijek je veliki interes domaćih i stranih gostiju koji su i ove godine razgrabili kotizacije čim je krenula prodaja krajem kolovoza. Oko 600 sudionika proći će 7 okrepnih stanica na kružnoj stazi od 10-ak kilometara, nakon čega će se održati završni parti na cilju, u ambijentu atrija nekadašnjeg samostana u Dajli. 

Ta će završna fešta s koncertom i ponudom pića biti otvorena za sve zainteresirane, tako da su itekako dobrodošli svi koji će tog dana uživati na jednom od predloženih doživljaja povodom Svjetskog dana turizma. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter