bire, manjada, glazba

Donosimo program za "Bujni rujan" u Svetom Lovreču

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Općina Sveti Lovreč pripremila je bogat mjesečni program naziva "Bujni rujan". Tako će se 5. rujna na Trgu Placa od 19 sati održati bonus dan manifestacije "Gušti Lovreča", dok se 7. rujna u bazilici Sv. Martina u Svetom Lovreču Pazenatičkom od 20 sati održava festival rane glazbe "Dvigrad festival: Skok u barok" na kojem nastupa Trio Ivaniš - Paro - Mršić.

U kuli Funtanela se 12. rujna održava latino party s DJ Fabrisom s početkom u 20 sati, a na istoj lokaciji 14. rujna nastupa Bruno Krajcar u sklopu događanja "Kantautori u kaštelima" s početkom u 19 sati. Dan kasnije, 15. rujna u bazilici Sv. Martina na rasporedu je 25. Međunarodni orguljski festival "Organum Histriae: Musica Poetica", a počinje u 20 sati. Nastupit će Žarko Perišić na fagotu i Ljerka Očić na orguljama.

Završni događaj na programu je 21. rujna na Trgu Placa - "Birrokracija: Dan istarskih pivovara" koji počinje u 20 sati. Posjetiteljima će se predstaviti istarske craft pivovare, a sve će biti popraćeno gastro ponudom i glazbenim programom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter