U SUBOTU

Na Štrmcu Labona party: Dolazi i Zabranjeno pušenje

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Prije tri godine u pivovari na Štrmcu započela je jedna lijepa priča o Laboni, prvom labinskom craft pivu.

Petero prijatelja, ljubitelji dobrog craft piva, nakon eksperimentalnih stvaranja piva samo za vlastite potrebe odlučili su kroz svoje proizvode prenijeti široj publici svoje promišljanje i filozofiju stvaranja i guštanja u pivu te su krenuli u pustolovinu koja je rezultirala prvim labinskim craft pivom, Labonom.

Craft piva Labona proizvodi se u četiri vrste, Blonde Ale, American Pale Ale, Porter i India Pale Ale. Prilikom same proizvodnje korišteni su potpuno prirodni sastojci, bez ikakvih dodataka, surogata, aroma, bojila ili konzervansa, nefiltrirana je i nepasterizirana, što jamči kvalitetu i pivo punog i specifičnog okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje craft pive.

Povodom trećeg rođendana Labone, u subotu 27. srpnja s početkom u 20 sati, održat će se već tradicionalan Labona party na Štrmcu pored pivovare. Osim piva posjetitelje očekuje i nezaboravan provod uz pazinski rock cover sastav TTRT i legendarno Zabranjeno pušenje. Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli, poručuju organizatori.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter