Krpanje cesta na Labinštini u punom jeku

Nakon naselja Starci i Kature na redu Ripenda, Vinež, Presika, Rogočana i Bartići

| Autor: Branko Biočić
(Snimio: Branko Biočić)

(Snimio: Branko Biočić)


Nastavljaju se intenzivni radovi na održavanju nerazvrstanih cesta na području Grada Labina. Nakon asfaltiranja oštećenih dionica između autobusnog kolodvora i zgrade bivšeg »2. marta«, te prometnice u Marcilnici prema nogometnom igralištu, prošlog tjedna nastavili su se radovi po naselju Starci i Kature.

Radovi se odvijaju bez zatvaranja ceste za promet na navedenim dionicama pa se građani pozivaju na dodatni oprez u prometu. Radovi se nastavljaju i u idućim danima popravcima cesta u Ripendi, Vinežu, Presici, Rogočani i Bartićima. Radove izvodi poduzeće »Cesta d.o.o.« na temelju provedenog postupka javne nabave. Gradonačelnik Labina Valter Glavičić komentirao je radove nakon obilaska terena.

(Snimio: Branko Biočić)(Snimio: Branko Biočić)

(Snimio: Branko Biočić)(Snimio: Branko Biočić)

- U kontaktima sa članovima mjesnih odbora, kroz pitanja vijećnika na aktualnom satu, a naročito kroz kontakte s građanima, često dobivamo molbe za pojačanim održavanjem prometnica na području grada. Nakon Lungomarea u Rapcu, sada rješavamo Kature, Starce, Marcilnicu, a nakon toga naselja oko Labina. Sljedeće faze su radovi u ulici Karla Kranjca, Rudarskoj i Antona Selana. Želimo u svakom naselju poboljšati infrastrukturu, za sve to treba i novca i vremena, ali polako svi dolaze na red, rekao je Glavičić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter