outdoor festival

Sportski vikend: Trčanje, plivanje i biciklijada u Balama

| Autor: Glas Istre
(Foto Studio 11)

(Foto Studio 11)


Od petka do nedjelje u Balama se održava outdoor festival na kojem će sudionici imati priliku trčati, okušati se u plivačkom maratonu te rekreativnoj biciklijadi.

U petak se u kampu Mon Perin (start) održava utrka 6 Fortresses Run u organizaciji SD Trickeri. Trka je duga osam kilometara i obilazi šest austro-ugarskih tvrđava koje su štitile ratnu luku Pula. Start je u 20 sati, a preuzimanje startnih paketa od 18 do 19.30 sati. Više informacija dostupno je na www.trickeri.org.

U subotu u 17 sati iz San Pola kreće plivački maraton u organizaciji Kluba daljinskog plivanja iz Poreča. Prijave i registracije su od 15.30 do 16.30, a duljina maratona je dva kilometra. Više informacija nalazi se na Facebook stranici "Klub daljinskog plivanja Poreč".

U nedjelju rekreativci mogu sjesti na svoje bicikle jer se tada vozi biciklijada. Organizira ju TZO Bale, a kreće u 17 sati s Trga La Musa. Staza je dugačka 25 kilometara, a prijave su moguće do 16.30 u Galeriji Ulika. Dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook događaju "Biciklijada u sklopu outdoor festivala".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter