stanje na cestama

Svi na more: Na većini autocesta gužve, na Ipsilonu kolona 2 kilometra

| Autor: Glas Istre
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Pojačan promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) prema naplati Lučko, na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora, A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A7 Rupa-Rijeka u oba smjera, Istarskom ipsilonu u smjeru Kaštela i Plovanije, kod tunela Učka u oba smjera, Krčkom mostu i na Jadranskoj magistrali na prilazima gradovima i turističkim odredištima, izvještava HAK.

Tijekom dana na dionicama gdje traju radovi te na autocestama na naplatama, prilazima tunelima i u blizini odmorišta i čvorova te na cestama u priobalju, osobito na prilazima gradovima i turističkim središtima, povremeno su moguće kolone i zastoji.

Što se tiče Istarskog ipsilona, "zbog povećane gustoće prometa i povremenog zastoja vozila u Republici Sloveniji, kolona prema Kaštelu i Plovaniji u smjeru Slovenije je oko 2 km, a preteže se i na Istarski ipsilon", navode iz HAK-a.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na važnijim državnim cestama u Istri i priobalju (osim na autocestama i državnoj cesti DC1):
  • danas do 14 sati;
  • u nedjelju, 7. srpnja, od 12 do 23 sata.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter