bivši europarlamentarac

Valter Flego: "Nisam zainteresiran za funkciju župana"

| Autor: Zoran Oljača
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Europarlamentarac iz redova IDS-a Valter Flego, rečeno je nakon stranačkog Sabora, neće biti kandidat za župana pa smo ga pitali za njegove planove.

- Nakon što se konstituira novi saziv europskog parlamenta, 16. srpnja, planiram se najprije odmoriti, okupati se s obitelji u moru, provesti neko vrijeme doma. Nakon toga, definitivno ću spavati u svom krevetu i raditi u našoj Istri.

Dakle, nisam zainteresiran za funkciju župana, a tko će biti kandidat, ne smatram da je prerano o tome govoriti, a o tome ćemo razgovarati na sljedećem Saboru odnosno Savjetu IDS-a. Svi kandidati o kojima vi govorite su apsolutno kvalitetni, ali o to me više sigurno najesen, rekao nam je Flego koji je još u Bruxellesu i koji nam govori o onome što ga čeka na povratku.

- Kada se vratim u Istru vjerojatno je da ću ići razgovarati s ljudima u Istarskom vodovodu, iako imam i nekih drugih ponuda iz privatnog sektora. Za otprilike mjesec dana bit ću malo pametniji. U Istarskom vodovodu radio sam prije nego što sam otišao na javnu funkciju, kazao je Flego.

Na pitanje kakva je dinamika rada njegove stranke i hoće li imati ljetnu stanku, Flego je odgovorio da o tome ne može reći ništa konkretno jer s udaljenosti na kojoj se nalazi nije toliko uključen u rad stranke.

- S time nisam operativno upoznat. Jedino što smo u petak u Pazinu zaključili jest da ćemo se opet naći krajem rujna. Nakon toga očekujem više konkretnih poteza, zaključuje Flego.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom